ARTVİN / MERKEZ - Yenimahalle İlkokulu

ANASINIFI B ŞUBEMİZ CLIMATE FRİENDLY CHİLDREN ETWİNNİNG PROJESİNE BAŞLIYOR

İklim Değişikliği teması ile anasınıfı öğrencilerimizle katılım sağlayacağımız eTwinning Projemize başlıyoruz.

"Climate Friendly Children" adlı iklim değişikliği konusunu işleyeceğimiz e-Twinning projemiz Kasım ayında okulumuz anasınıfı B şubesi öğretmeni Havva Gürdal ve öğrencilerininde katılımı ile başlıyor. Projede Türkiye'den, Litvanya'dan, Romanya'dan ve Yunanistan'dan ortaklar bulunuyor. 5 ay sürecek olan projemiz Mart ayında sona erecek. Bu proje ile günümüzün çok önemli konusu olan iklim değişikliği hakkında öğrencileri,  ailelerini ve yakın çevremizi etkinliklerle bilinçlendirmeyi yaparak ve yaşayarak kalıcı öğrenme elde etmeyi çocuklarımızı iklim değişikliği konusunda  doğru bilgilerle donatmayı amaçlıyoruz. Dramalar, çevre gezileri, deneyler, doğadan malzemelerle sanatsal etkinlikler, geri dönüşüm, tema işbirlikli etkinlikler ile eğlenerek öğreneceğiz.

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 07.11.2023 13:34 - Görüntülenme: 82

Etiketler :