Yenimahalle İlkokulu

19 Mayıs Caddesi NO 69 Yenimahalle / ARTVİN
Vizyon
Biz Artvin Yenimahalle İlkokulu olarak; İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki; Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
08:30-12:00 13:10-14:40
Doğal gaz
Ulaşım
Artvin Merkez´e her 15 dakikada bir belediye dolmuşları ve otobüsleri hareket etmektedir.Yaya olarak ise 10 dakikada şehir merkezine gidilebilmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi bulunmamaktadır.Ogrencilere yönelik özel öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Şehir
Okulumuzun Artvin merkezine uzaklığı 2 km´dir.
HALK OYUNLARI,BASKETBOL,FUTBOL,MASA TENİSİ,VOLEYBOL,YÜZME
TEMİZ SINIF PROJESİ,BİLGE PROJESİ