Okulumuzda "Çevre ve Çevreyi Koruma" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Okulumuzda "Bilen Oturur" etkinliği ve pano çalışması yapıldı.

4/A sınıfı öğrencileri Okuyan Artvin Projesi kapsamında Kitap Kafe’ye gittiler.

1/A sınıfı öğrencileri okuyan Artvin projesi kapsamında kitap kafeye gittiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz Öğrencilerine Ağız- Diş Sağlığı ve Bağımlıkla Mücadele Eğitimleri Verildi

Kas

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerimizin de katıldığı etkinlikte Yazar İrfan Ertav ile okuyucularını buluşturdu.

Kas

Okulumuz Anasınıfı B Şubesi İklim Dostu Çocuklar  Etwinning Projesi Kasım Ayı Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Kas

1/A Sınıfı öğrencileri "Okuyan Artvin Projesi" için kütüphanedeydiler.

Kas

Anasınıfı B Şubemiz ANASINIFI B "CODE WEEK 2023" Haftası İçin Kodlama Çalışması Yaptılar.

Kas

Okulumuzda Afet Eğitimi Hazırlık Günü Programı gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebedî ȃleme irtihalinin 85. yıl dönümünde kendisini minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı B şubesinin katılım sağladığı Climate Friendly Children adlı eTwinning Projemizin öğretmen tanışma webinarı 06.11.2023 tarihinde bir çok ülke öğretmeninin katılımıyla yapıldı.

Kas

Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kas

Karagöz ve Hacivat gösterisi ile öğrencilerimiz matematik dersinini daha çok sevecekler.