E-TWİNNİNG ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ

Climate Friendly Children eTwinning Projemiz Anasınıfı B şubemiz ve öğretmenleri Havva Gürdal rehberliğinde uygulanmaya devam ediyor.

Aralık ayına öğrenci Webinarımız ile başladık maskotlarımızı tanıtıp öğrencilerimizin tanışmasına imkân verdik.

Geri dönüşümün önemini vurgulayarak atık pil kutusu hazırladık ve pillerimizi sınıfımızda biriktirmeye başladık.

Steam destekli oyuncaklar (Abeslang çubukları lastik, plastik kapak ,ponpon   kullanarak mancınık vb.ürünler)tasarlayarak çocuklarımızın çok yönlü gelişimini destekledik.

Artık materyallerden aile katılımlı kostümler ve şapkalar tasarlayarak kostüm partisi düzenledik.Web2 araçlarıyla çeşitli oyunlar oynadık. Sütün dönüşümünü konu alarak yoğurt mayaladık. Mandalina kabuklarıyla doğadan malzeme kullanarak sanat etkinliğimizi tamamladık. Projemiz tüm hızıyla devam etmektedir

Aralık ayı atık pil etkinlik videsu için tıklayınız.

Atık maddelerden geri dönüşüm videosu için tıklayınız.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 17:05 - Görüntülenme: 79