Etiket Sonuçları: YENİMAHALLE

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. Yıldönümü ve  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Artvin İl Merkezi’ndeki resmi kutlama programı, Okulumuzda saat 10.30’da düzenlendi.

Nis

Valimiz Sayın Cengiz Ünsal, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla makamını temsili olarak Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Sidre Meva ERCAN’a devretti.

Mrt

Her yıl Şubat ayının son haftası 'Vergi Haftası' olarak kutlanıyor. Bu hafta boyunca  kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor

Okulumuz Bakanlığımızın desteklediği "Atatürk'e Vefa Valizi Projesi" okuludur.

Ock

Bakanlığımızca belirlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı son hafta etkinlikleri tamamlandı.

Ock

Okulumuz "Atatürk'e Vefa Valizi" Projesine dahil edildi.

Ock

“Her Zaman Yanındayım" eTwinning Sosyal Sorumluluk Projesi İlk toplantısı yapılarak proje detayları konuşuldu.

Ock

Okulumuzda iki ayrı grupta satranç eğitimi kursları açıldı.

Ock

Artvin İl Milli Eğitim Müdürümüz Fahri ACAR Okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Climate Friendly Children eTwinning Projemiz Anasınıfı B şubemiz ve öğretmenleri Havva Gürdal rehberliğinde uygulanmaya devam ediyor.

Ara

Bakanlığımız tarafından uygulanmakta olan Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Anahtar Sözcüklerle Hikaye Anlatma Yarışması yapıldı.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Ana Sınıflarımızda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Çocuk Şiirleri Okumaları" gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin gelişimleri ders dışı çalışmalarla da destekleniyor.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için yeni Seçmeli Dersler Öğretim Programları eklendi.

Ara

Okulumuz 2/A Sınıfı  öğretmen ve öğrencileri Artvin Bilim Sanat Merkezince düzenlenen Bilim Şenliği Fuarını ziyaret ettiler.

Ara

Ana Sınıflarımız "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Ara

Climate Friendly Children eTwinning Projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Proje kapsamında Okulumuzda "Bilen Oturur" etkinliği ve pano çalışması yapıldı.

Ara

1/A sınıfı öğrencileri okuyan Artvin projesi kapsamında kitap kafeye gittiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.