Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Etkinliklerimiz.

Mrt

2/C Sınıfı öğrencileri kayak merkezinde gönüllerince eğlendiler.

Mrt

Her yıl Şubat ayının son haftası 'Vergi Haftası' olarak kutlanıyor. Bu hafta boyunca  kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor

Şbt

Okulumuz Bakanlığımızın desteklediği "Atatürk'e Vefa Valizi Projesi" okuludur.

Şbt

Öğrencilerimizin İl yüzme yarışmalarındaki üstün başarıları hepimizi gururlandırdı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Dede Korkut hikâyelerinden hareketle yeni hikâye oluşturma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz hediyelerini aldılar.

Şbt

Okulumuzda Velilerimize Yönelik İlkyardım Farkındalık Semineri Yapıldı.

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emel Mutlu ATABAY,  Okulumuz 4/A ve 4/B Şubelerinin öğrencilerinin katıldığı, velilerimizin de katkılarıyla “Tekne Orucu Etkinliği” düzenlendi.

Şbt

"STEM JUNIOR MARS'TA YAŞAM"  adlı eTwinning projesi, Okulumuz Anasınıfı B Şubesi Öğretmeni Havva Gürdal ve öğrencilerinin de katılımı ile başlıyor. Projenin Ocak ve Mart ayları boyunca yabancı ülkelerden ortaklarında katılımı ile eğlenceli bir şekilde tamamlanması planlanıyor.

Ock

Anadolu Masalları Kütahya İl Koordinatörü Yazar Rümeysa DEMİR öğrenci ve velilerimizle buluştu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi İlkokullar Ocak ayı faaliyetleri içerisinde yer alan "Dede Korkut Okumaları" faaliyetleri tamamlandı.

Ock

Bakanlığımızca belirlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı son hafta etkinlikleri tamamlandı.

Ock

Okulumuz "Atatürk'e Vefa Valizi" Projesine dahil edildi.

Ock

“Her Zaman Yanındayım" eTwinning Sosyal Sorumluluk Projesi İlk toplantısı yapılarak proje detayları konuşuldu.