Ock

Okulumuzda iki ayrı grupta satranç eğitimi kursları açıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız kısa adı ÇEDES olan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” adlı bir proje başlatmıştır.

Ock

Artvin İl Milli Eğitim Müdürümüz Fahri ACAR Okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Climate Friendly Children eTwinning Projemiz Anasınıfı B şubemiz ve öğretmenleri Havva Gürdal rehberliğinde uygulanmaya devam ediyor.

Ara

Bakanlığımız tarafından uygulanmakta olan Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Anahtar Sözcüklerle Hikaye Anlatma Yarışması yapıldı.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Ana Sınıflarımızda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Çocuk Şiirleri Okumaları" gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin gelişimleri ders dışı çalışmalarla da destekleniyor.

Ara

Climate Friendly Children eTwinning Projemizin  Aralı k Ayı Artık Materyallerle Maskot Çalışması Anasınıfı B Şubesi Öğrencileri tarafından tamamlandı

Ara

Okulumuz 2/A Sınıfı  öğretmen ve öğrencileri Artvin Bilim Sanat Merkezince düzenlenen Bilim Şenliği Fuarını ziyaret ettiler.

Ara

Ana Sınıflarımız "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Ara

Climate Friendly Children eTwinning Projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışması Sonuçlandı.

Ara

Okulumuzda "Çevre ve Çevreyi Koruma" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirildi.